celebrating my "Hari Tua",

Assalamualaikum.
Hai semuaaaaa long time no post huh? jadi entry kali ni ingin saya share cerita atau pun lebih tepat "mengabdikan" memori disini supaya kalau dah lama lama nanti bila baca dia cam mengimbas kenangan getteww.

sebenarnya dah sebulan dah birthday berlalu. 6 April okayy sekarang dah 10 May apabende la ko nadia. so time birthday kena kerja sebab birthday jatuh pada hari Isnin. offday weols hari jumaat (yupp im still working to earn for a living. yes guys im joking laa). kronologi nya lebih kurang begini laaa,

pagi pagi tu pergi kerja memang badmood gila taktau la pasaipa. duk mengeluh je kerja. lepas tu pergi2 kerja, diam jelah kan selalunya cakap banyak. lepas tu dah tiba time lunch, cakap lah dekat kak wany & kak ila "nadia dah lapar.... nak makan" lepas tu semua buat taktau je lepas tu takde siapa pun wish birthday sayaa pagi tu. tapi cam takde la terasa pun rasa cam biasa jelah.

lepas tu pergi la solat dulu baru makan. time lepas solat zohor, pergi depan orang takde kat counter gym. tapi rasa cam perangai semua orang pelik. ok takpe lagi. then kak wany panggil ajak makan. saya pun dengan gigih nak masuk lah dapur gym tu ambil nasi tapi semua cam pergi dekat meja cafe gym tu. 

so i came there and........

my reaction HAHAHAHA

hari tua?!!! im still the 6yrs old nadia

terkezzut weols bila uols buat seprais camni. memang tak expect langsung diorang buat sepraiss sebab i didnt wanna expect anything knowing that how hurts it will be when you expect TOO HIGH. so expect less, gain more :) 

diorang soo sweet siap suruh saya pakai mask kat mata tuu hahaha. saya baru kerja 3 bulan tapi diorang buat mini surprise party camni. i swear it meant a LOT to me inshaAllah will cherish this memory for the rest of my life.

long time no wear the mask hahaha

orang kuat yang menjayakan seprais ni hahaha

so yahh semua terencat nampak camera

saya ada banyak kenangan dengan setiap seorang dari mereka. memang best sangat tempat kerja ni hhihihi. ok lepas tu kami makan laa sama sama. dan dapat hadiah juga! kihkih. the best birthday celebration ever. simple but awesome. thanks to each of you yang berjaya made my day. alhamdulillah for this, Allah. tq :)

1 comments:

KAKhairul's Blog said...

Tak pernah tak comel nadia ni.