blogging while waiting,

Assalamualaikum,


13 july, saya datang kembali kihkih. lama menyepi kannn. since jadi form 5 student, memang tak boleh deny yang masa tu sangat singkat. maybe ni la sebab orang berjaya ada time management. i should have one someday hahahaa.

semalam pergi kem 3r manjung. memang best la sebab tahun ni macam unik gila. masak popia lepas tu bagi org yang ada kat bazaar. memang akan ada la makcik yang taknak layan, pakcik yang muka masam. tapi tu la camne dunia sebenarnya, ye dak? bukan nya kita akan hidup dengan semua yang baik & suka kita fuhhhhh hebat nadia bermadah.

11 july, birthday yuni kiteeee.yuni, sory sory sory tak dapat jadi first wisher hang walaupun birthday aku haritu kau jadi top10. sory la top 10 je kau mampu hahahaha. sory yee awak. semoga yuni jadi doktor tolong orang kat gaza! nanti ku kan menyusul mana la tahu amik course nuclear engineering ke kan, boleh bomb israel. kita bergabung memang meletup aaa.

okieeee gonna end here. Assalamuaikum :)

2 comments:

KAKhairul's Blog said...

nuclear engineering? haha.. minat engine rupenye

Nurul Nadia said...

Haha dok le. Saje je tuu