New life starts, 1 2 3!

Assalamualaikum! apa khabar semuaaaaaaaa? hari ni rasa macam semangat pulak nak ber-blogging kembali setelah sekian lama menyepi diri (bajet bajet je). act dah lama guna link blog ni. tapi semua post lama telah saya delete. mengapa ya? ha takyah nak tanya sangat la :p (blogger paling ganas). so from now on, if you're interested to know my story, just read this blog. i share what i should share. i 'tapis' what i should 'tapis'. 

sebab apa saya nak ber-blogging semula? haaa curious ni. sebabnya, semalam saya tengok blog Irine Nadia (eh nama kita sama! low five sikit!) lepas tu bila tengok blog dia tu last sekali dia tulis "lengkap lah blog irine ni dari zaman menengah, zaman tunang, zaman kawen, zaman dah jadi ibu" hmm cam best je ni. at least boleh recall the old memories :)

ok sampai di sini jelah ya. ingat haku takde kerja lain? wiwiwi Assalamualaikum semuaaa!

0 comments: