My supportive classmates,

Assalamualaikum. hai uolls! hari ni iolss nak nak share story sikit la. gempak sangat ke cerita kau, Nadia? wiwiwi.

okay first, saya dan Yuni dipilih untuk kena test Oral oleh Sir mmmmmm, Sir Sugu mungkin? im not sure what's his name but his from ACS School. Kami ni macam bahan ujikaji lah. dia nak test oral kita and tengok adakah markah yang kami dapat oleh penilai kami merangkap guru bahasa inggeris yang bernama Madam Wong, layak atau tidak. kalau Sir tu kurangkan markah iolss yang dah sedia ada, nanti dia... kita lenyek taik kucing kat tayar dia wiwiwi (astargfirullah.. tak baik!) 

dah tu pe ceritanya yang konon 'hot' tu? so tadi, my supportive and sporting classmates asked me to present my oral. and they asked many questions so that i'll prepare myself for tomorrow. like seriously... how nice they are, kan? nak menangis terharu pun ada. mula mula i present my oral. no matter how suck i am, they will always give me a big clap. muahhhh setempek. sayang uolss! so saya cakap "apa kata korang tanya soalan, so esok takde lah aku terpinga pinga bila Sir tanya soalan spontan". so Amila & Nizar yang paling banyak tanya soalan. btw, oral saya tajuknya 'boy-girl relationship'. soalan paling bangang untuk hari ni

Amila : what if, there's no BGR (boy-girl relationship), but it's BBR (boy-boy relationship)
Nizar : what is the importance of relationship?
Amila : will you involve in this BGR thingy?

well thank you so much guys! hari ni rasa macam tahap keyakinan increases 5.8 % wiwiwi. and everybody says "goodluck Nadia!" haishhh ni sayang ni. last sekali, bila kita nak practise for oral bising bising pun, takde orang nak kata "lahai bajetnya..." tapi semua tengok and give attention last sekali bagi a big clap! i like it. takde perasaan iri hati. semua hati suci dan murni. semoga kita belajar dengan perasaan camni, makin berkat. in shaa Allah. 

0 comments: